Alerta! Post informativo.
Amiguis: queremos compartir con vós algunhas das novidades que trouxo e traerá o novo ano á vosa cantina amiga, para que esteades actualizadas (a sétima sorprenderavos).
Pero que ninguén se asuste. Adiantámosvos que estamos polo “gatopardismo”, xa sabedes: aquilo de “cambialo todo para que nada cambie”.
Seguir lendoPor fin chega o Picadillo! O noso alcalde favorito, ou, polo menos, o noso concurso favorito. Nesta XIX edición participamos cunhas sopas de “forza” do seu receitario e un bocata vegano de fricandó.
Seguir lendoO Rummaniyeh é un untable vexetariano de lentellas con berenxena e milgranda procedente de Palestina. Durante toda esta finde poderedes probalo na nosa cantina. É a nosa forma de dicir NON á invasión de Israel e á connivencia de Occidente.
O beneficio entregarémolo a asociacións de axuda á poboación de Gaza.
…que parece que somos potentadas. E non! O único que fixemos foi aliarnos con Os Biosbardos para coller un dos seus leiriños, un bancal agroecolóxico situado en Cambre que, con sorte, nos dará cebolas, aromáticas e follas verdes para todo o ano.
Seguir lendoFaise saber! Desde hai un tempiño, a nosa cantina prepara cáterings para que poidades amenizar as vosas celebracións con ‘mininovaras’ e outros bocatas, untables multicolores e produtos incribles do noso mercado. San Agustín achégase a vós para que non teñades de mover un coitelo!
Seguir lendoA Parva colabora no Festival Ffoco coa exposición fotográfica ‘Son Praceira’, unha ocurrencia de miradas cruzadas arredor do noso mercado
Seguir lendo