Fresquisimamente pasounos a primeira tempada de #Fresquísimo, o podcast dos mercados municipais da Coruña no que estivemos metidas estes últimos meses, da man do Concello
Seguir lendo…e parecíamos parvas! Hoxe queremos que escoitedes o primeiro episodio de #Fresquísimo, o podcast que estamos a gravar, da man do Concello, para dar a coñecer ao mundo os mercados municipais da Coruña.
Seguir lendo…que parece que somos potentadas. E non! O único que fixemos foi aliarnos con Os Biosbardos para coller un dos seus leiriños, un bancal agroecolóxico situado en Cambre que, con sorte, nos dará cebolas, aromáticas e follas verdes para todo o ano.
Seguir lendoFaise saber! Desde hai un tempiño, a nosa cantina prepara cáterings para que poidades amenizar as vosas celebracións con ‘mininovaras’ e outros bocatas, untables multicolores e produtos incribles do noso mercado. San Agustín achégase a vós para que non teñades de mover un coitelo!
Seguir lendoPois chegou o Nadal. As compañeiras praceiras xa teñen os seus postos decorados, por Vigo xa levan semanas ‘iluminados’ e a cativada xa ten claros os xoguetes que cada quen quere recibir… As parvas non somos moito de grilandas nin […]
Seguir lendoSe o Ffoco conta coa Parva… alá imos! Neste segundo ano de colaboración coa mostra fotográfica, quixemos poñer as clientas de San Agustín, e as súas opinións, no foco, coa axuda das creadoras Cristina Caamaño e Andrea Gestal.
‘San Agustín conta’ é o resultado.
Seguir lendoEstreamos os Almorzos devagar no mercado, un menú completo con produtos frescos da praza que ofreceremos cada xoves do verán, da man do mercado ecolóxico e proximidade, e que tamén poderedes probar os sábados. Reservádeos!
Seguir lendoÉ posible facer repostaría sen usar ovos, nin leite, nin mel, nin manteiga? Con estas bolachas variadas demostrámosvos que non só é posible, senón que é sinxelo e que, sorpresa, o resultado é apto para persoas non veganas. Se están boas? Teredes que vir (ou acender o forno) para comprobalo…
Seguir lendoA Parva participou este ano no Día da Ciencia na Rúa como proveedora do almorzo da rapazada participante. Cincocentos bocatas feitos en San Agustín con produtos de proximidade. Iso si que foi un experimento! (…e non estoupou!)
Seguir lendo